TVÅTUSENTOLV

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
Så var tvåtusentolvs sista dag här och jag har kollat igenom en massa gamla bilder från det gångna året. Här är några av dem. Det var riktigt svårt att välja ut "några", men kul var det i alla fall att kika på dem allihop och blicka tillbaka, så det rekommenderar jag alla att göra! Ett riktigt bra år, skulle jag sammanfatta det som, också. För de som orkar läsa det finns förklaringar till bilderna härunder, och för de som inte orkar får njuta av bilderna i stället! Ha ett gott nytt år, hur som helst!
 
Januari: en bröllopsinbjudan kom med posten och jag fick reda på att jag skulle bli brudtärna på min systers bröllop, jag gjorde stickprov på skolmaten iförd lånad rock (projektarbete), vi firade Angelica med förbjuden tårta, jag hade en extremt minnesvärd utekväll med Elin och isen fick vid ett flertal tillfällen besök av mina vinterpromenader.
 
Februari: Boda Borg med ett härligt gäng, jag gjorde egna delicatochokladbollshjärtan till Alla hjärtans dag, jag testade på thaiboxning för första gången, semlor åts och vi utförde Solbergas skidklassiker.
 
Mars: jag jobbade på nattklubb med kul afterwork och ibland brownie som energikick medan jag diskade, vi hade grillpremiär med klassen, gjorde fågelholkar i skolan och hade en smörgåstårtskväll.
 
April: påsk, vi anordnade den grymma fotbollsturneringen Beatdown i elevkåren, jag gjorde ett ovanligt studiebesök - ett Jehovas vittnen-möte, testade på att stöka ned ett hotell till hundra procent i Karlstad, vi hade en Barcelona-kväll och min klass gick all in för klasskampen i skolan.
 
Maj: fler Barcelona-kvällar, jag och Malin var på ett Sean Banan-uppträdande, klasskampen med sina galenskaper fortsatte, hemmagjord sushi och parmiddagsfight (förlust dessvärre)....
 
Juni: en helt underbar studentresa till Barcelona med världens goaste tjejer, underbara studentdagar, studentbal, möhippa för Amanda och ett midsommarsfirande som får mig att skratta.
 
Juli: sommar, hemma-räkfrossa, jag testade på att jobba i Trollhättan under Fallens dagar, grillat, bröllop med jordgubbsbubbel och mat och dans, jordgubbar i stora mängder, sommarjobb som vaktmästare med fikalådor och ogräsrensning och söta gamlingar, häftig teater i Sunne och mys med fina vänner hos Klara.
 
Augusti: jag testade på Hagas berömda megakanelbullar for the first time, fantastiska Veronica Maggio på Liseberg, sommarkvällar både i Tenhöjden och Salungen, hamnfesten, yatzykvällar med mamma blev standard, vi testade på fiskelyckan hos pappa och jag gjorde en egen pannkaksbok.
 
September: höst med höstskörd och kolbullestekning, vi hade en härlig tjejlunch på BArBORD, sensommarpromenader, Noels barnavälsignelse, jag började jobba på riktigt, Robin firades och jag gjorde halkbanan en tidig morgon.
 
Oktober: jag körde en back-in-the-days-dag tillsammans med Angelica, det var kanelbullens dag och mârten och halloween, vänners födelsedagar firades, jag gjorde en minnesvärt illavarslande god havresmulpaj och jag, mamma och Evelina hade det riktigt gött hemma med tryfflar och ansiktsmasker.
 
November: jag pluggade teori som aldrig förr, det var fars dag, Evelina flyttade till en egen lägenhet och jag hjälpte henne med det, äntligen kom Breaking Dawn part 2 ut på bio, jag började jobba på Donken, födelsedagsdags för både mig och mamma, och julbaket började ta fart.
 
December: jul, jul, strålande jul! ...och med den julpynt, bakning, pyssel som en godiskalender med dagliga rim och julkort, julmingel och min allra första julmustprovning i Getebol, julafton hos pappa, lussebullar till frukost, en mysmysdag med fina Louise, julkalendern var morgon, en lyckad utekväll med utklädningstemat jul, och sist men absolut inte minst: KÖRKORT!
 
2013? We'll see, men om det blir lika bra som mitt 2012 så är jag riktigt nöjd med det!
GOTT NYTT ÅR!
 
Resor, event och upplevelser | | En kommentar

NEW YEAR'S DRESS

Det var lite svårt att fånga klänningen med sina detaljer på bild, men den här mellandagsfyndade jag i alla fall på Lindex idag. Den ska få bli min nyårsdress tillsammans med några smycken, svarta tights och bruna stövlar. Ett väldigt praktiskt plagg då det kan vara både classy, sött och snyggt, och fungera som både klänning, tunika och längre topp. Ett riktigt kap i mina ögon!
 
Garderob och skönhet | | Kommentera

SYSKONKÄRLEK

En helt underbar sak med juletider är när man får träffa alla släktingar, och då speciellt när alla goa syskonen kommer hem. Det är så trevligt och mysigt och roligt att samlas allihop - de tre vännerna (läs systrarna) och Jerry (Robin) - och umgås. Igår vinkade vi dock av Robin och imorn kramar vi Amanda hejdå. Tråkigt, men så är det. Kul har det varit när de har varit hemma i alla fall!
 
Nära och kära | | En kommentar
Upp