KLÄDVAL

Gul kuvertväska, röda läppar, några silvriga armband, vita Converse, en högt uppsatt hästsvans samt en sportinspirerad oversized tröja, med ett par jeansshorts och en topp under den. Så klädde jag mig när vi igår kväll var ett gött gäng hemma hos Angelica innan utgång.
 
Garderob och skönhet | | Kommentera

PEPPARKAKSFORMAR

Är för tillfället inne i en spendera-så-mycket-pengar-du-har-fas, har jag märkt. Jag handlar både nytt och gammalt och plånboken ekar alltmer tomt. Inte så smart, men kul! Dagens shoppingrunda erbjöd hur som helst ett gäng pepparkaksformar, bland annat. Onödigt att köpa pepparkaksformar nu så här på sommaren, kanske vissa av er tänker, men är man en samlare utav dem får man faktiskt göra det, oavsett väder, kläder, månad, humör, ekonomiskt tillstånd och antalet formar man redan har!
 
Hem och inredning | | Kommentera

NYÅRSLÖFTE 23 AV 31: CHOKLAD

Det var längesedan jag gjorde något nyårslöfte nu, men ikväll blev det av! Det tjugotredje löftet blev chokladbiskvier ur boken "Choklad", en oumbärligt bra bok, precis som det står på utsidan. De var pillriga (känns som att jag säger det om varje grej jag gör, haha...) att göra och jag tappade faktiskt en utav biskvierna i den smälta chokladen vid ett tillfälle. Fagra blev de inte heller, utan alla ser på undersidan ut som på den sista bilden. Men vad tusan! Lördagsfikat är hur som helst kirrat, jag har äntligen fått testa att göra en av mina Nordells-favoriter (antagligen inte samma recept som de har, dock) och jag har nu bara åtta recept kvar att avklara!
 
Mat och recept | | Kommentera
Upp