29TH NOV, 2013. BURGERS AND MOVIE

Lammburgare, chips och filmen Eurotrip med en österrikare, en fransos, en svensk, en Nya Zeeländare, en engelsman och en amerikan. Härlig fredagssyssla och bra start på helgen!
 
Au-pair i England | | Kommentera

29TH NOV, 2013. GINGERBREAD COOKIES

På torsdagskvällen gjorde jag pepparkaksdeg enligt mammas underbara recept. Denna fick sedan stå och gosa sig natten till fredag, och på fredag blev det pepparkaksbak med både degätande, brända och icke-brända kakor, julmusik i bakgrunden, förklädena på och pepparkaksdofter som kröp sig in i kläder och hår. Precis som det ska va när man julbakar, med andra ord!
 
Au-pair i England | | 2 kommentarer

24TH NOV, 2013. LONDON, DAY TWO

Vi gick upp runt halv nio på söndagen, fixade oss, bäddade ur sängkläderna och gick ned för att checka ut. Och för att spana in frukosten: kaffe, te, juce, tre sorters flingor, mjölk, toasts, smör och marmelad. Ingen värstingbuffé, men den fick duga! Efter det gick vi till Oxford Street för lite mer butiksspaning, mobilladdning på Victoria Secret (jag vet inte hur många gånger vi tjoar till av lycka när vi finner kontaktuttag OCH Wi-Fi!) samt kaffe på Starbucks. Sedan stegade vi vidare mot Svenska Kyrkan som denna helg anordnade en svensk julmarknad med massa fint och gott, och där vi köpte oss varmkorv med bröd. Hur jättegott som helst och helt klart en av dagens höjdpunkter! Därefter stod caféhäng plus tågresa hem på schemat. Som alltid hade jag det riktigt kul med Malin och Tilda, så tack för i helgen, brudar!
 
Au-pair i England | | Kommentera
Upp