30TH JUL, 2014. WEDNESDAY

Idag hade värdbarnen kompisar hos sig hela dagen, så det var en lugn dag för mig. Vid klockan fyra hade vi dock, sedan förra veckan, ett möte med Mrs Hamiltons hästar bestämt. Det blev morotsmatning, vattenpåfyllning, borstning och bajsmockande, bland annat! 
 
Middagen avnjöt jag ute i eftermiddagssolen och bestod av mumsiga Shephard's pie-rester, kokt broccoli samt gröna bönor.
 
 Och sådant här gulligt klotter dök upp på min whiteboard på kvällen. Söta Alana!
 
Au-pair i England | | Kommentera

29TH JUL, 2014. TUESDAY

Denna tisdag började med en timmes promenad längs kanalen, frukost, en rejäl hög att stryka, bokläsning samt solstolshäng och dopp i den uppblåsbara poolen.
 
Senare tog jag, Kira och Alana cyklarna till stan, där en "free historic walk" väntade. Och det var nog bland det tråkigaste jag gjort! Det hela höll på i en och en halvtimme och guiden var rätt dålig, så jag tyckte verkligen synd om barnen eftersom de antagligen tyckte det var ännu tråkigare än vad jag tyckte. Men efteråt skrattade vi alla närapå eftersom det hade varit så ovärt.
 
Innan vi ens hade satt oss på cyklarna in till stan, hade vi bestämt att vi skulle gå till det nya glasscaféet "Lickety Lick" efter den guidade turen. Sagt och gjort! Det var ett riktigt snyggt inrett glasshak med mumsig glass, gott kaffe och flera kändiscitat på väggarna. Hit skulle jag verkligen rekommendera besökare att gå!
Efter detta cyklade vi hem och det blev dags att börja förbereda middagen. Ikväll var det jag, värdbarnen och min värdmamma Athene som satt runt middagsbordet, och det var lika mysigt och roligt som alltid att sitta samlade så där!
 
Au-pair i England | | Kommentera

28TH JUL, 2014. MONDAY

En måndag med bland annat en cykeltur till simhallen, pommes från fish-and-chips-shopen på väg hem, hoppande på studsmattan, tandläkarbesök för tjejerna samt middag på restaurangen 'Café Rouge' med Kira, Alana och Athene på kvällen.
 
Au-pair i England | | Kommentera
Upp