28TH - 29TH JUN, 2014. BOURNEMOUTH

Kolla skillnaden i brunhet mellan fötterna och benen!
 
En bildbomb från en helg i Bournemouth med Matilda. Jag åkte dit med tåget på lördag morgon, Matilda anslöt senare samma dag efter en bussresa, och vi bodde på hotellet "Devon Towers" till och med söndag. Våra timmar i denna fina, mysiga kuststad bestod bland annat av: strandhäng och att doppa tassarna i havet; middagsdate på Donken; både sol, moln, regn, blåst, varmt och kallt - typiskt England!; tjejmys på hotellet följt av en utekväll med dans på klubben "Halo"; nattdopp i havet; hotellfrukost i form av både havregrynsgröt, corn flakes, kaffe, "Full English breakfast", toasts och fruktsallad - mätt!; mera häng på stranden; en tur i slänggungan och; strosande i Bournemouth stad. En mycket bra helg! Och jag skulle gärna åka tillbaka hit!
 
Au-pair i England | | Kommentera

27TH JUN, 2014. SURPRISE PARTY

Några bilder från fredag kväll då vi hade en överraskningsfest för Greg. Vi skrek "SURPRISE!" när han kom innanför dörren, sjöng "Happy birthday to you...", åt chokladtårta, slog sönder en pinata fylld med godis och körde limbo, bland annat. Riktigt kul!
 
Au-pair i England | | Kommentera

27TH JUN, 2014. BAGS FOR SWEETS

Idag är det en 'summer fair' på Alanas skola och de vill att så många som möjligt bidrar med godisburkar, gamla leksaker, fikabröd och liknande. Jag tänkte att "tja, då kan väl även jag bidra med något". Jag tog därför cykeln igår kväll till ASDA, köpte kolor och pysslade sedan ihop några små gottepåsar - tänkt och gjort!
 
Au-pair i England, Pyssel | | Kommentera
Upp