VALBORGSMÄSSOAFTON

Idag är det valborgsmässoafton och jag tog med kakor att bjuda på till jobbet, som en hälsning om en trevlig valborg samt ett litet tack för en väldigt bra början på fördjupningen. För övrigt var det verkligen tedrickarväder idag, när jag satt och skrev på reportage och guidemanus vid datorn samtidigt som regnet smattrade mot fönsterrutan. När klockan blev 16:00 var i alla fall den här jobbveckan gjord. Härligt! Resten av kvällen bestod sedan av tacosmiddag hos mamma, tevetittande och en liten kvällspromenad. Dessutom hade kontraktet för lägenheten i Jönköping kommit på posten idag när jag kom hem. Äntligen! Jag skrev såklart under direkt och returnerade det. Det är verkligen på riktigt nu - så himla kul!
 
Vardag | | En kommentar

JA SE DET BLOMSTRAR

Från där jag sitter och skriver på datorn om dagarna, har jag fönsterutsikt över ett blomstrande, rosa körsbärsträd. Och när jag förut skulle gå till en annan byggnad på fabriken, upptäckte jag en massa fina blommor längs en huskant. Åh, jag tycker att det är så himla härligt. Vinterdepparen inom mig är verkligen inte kvar nu när våren är på gång!
 
Vardag | | Kommentera

DE DÄR STUNDERNA

Tandkräm som rinner längs kinden ned på kläder, småsten i skorna, disk som byggs på hög och sladdar som trasslar sig och irriterar. Det är inte bara rolig burkpost, värmande solstrålar, fint gräddade kolakakor och trevliga släktmiddagar i mitt liv. Det där andra händer också. Varenda dag dessutom.
 
Vardag | | Kommentera
Upp