WEEKEND AND GOODBYE

Fredag, äntligen semester och gomiddag på Barbord tillsammans med Elin och Angelica. / Morgonpromenad i solen med Pölsa. / Lite shopping inför Greklandsresan. / Mamma bjöd på glass på torget mellan shoppingvarven. / Grillat från balkongen och massa goda tillbehör. / Jag och Evelina drog till Bryggan för att träffa folk, ta en varsin öl och lyssna på Markoolio. 
 
En stor del av lördagen bestod också av att packa den stora backpackerryggsäcken som jag ska kånka runt på under öluffen i Grekland. Och nu är det inte länge kvar - imorgon drar vi, jag och Frida! Vi kommer att vara bortresta i cirka tre veckor, så med detta inlägg säger jag adjöken, ha det bra och vi ses!
 
Mat och recept, Nära och kära, Vardag | | Kommentera

DE SENASTE VECKORNA PÅ VOLVO HAR JAG...

...till exempel fått göra ett fotouppdrag som gick ut på att fota fabrikens alla byggnader såväl inifrån som utifrån. 
 
...gjort ett flertal infoskärmar till tv-apparaterna på fabriken.
 
...samlat info, fotat, intervjuat och skrivit en hel del texter till personaltidningen - och även fått se resultaten i tryckt format. Även fast det bara är en intern tidning så är det väldigt kul att se att det står mitt eget namn i tidningen!
 
Och det var lite av det jag gjort - ingen dag är den andra lik och det finns alltid något att greja med. Idag går jag dock på semester i fyra veckor - välförtjänt och skönt! Sen har jag bara några dagar kvar på Volvo innan jag drar till Jönköping "för gott".
 
Vardag | | Kommentera

STATUS ANTAGEN

Idag kom antagningsbeskedet. Tur för mig, som har skaffat mig lägenhet och allt, att jag kom in!
 
Vardag | | En kommentar
Upp