FLYTTLASS TILL JÖNKÖPING

 Så var jag tillbaka i Arvika efter att ha kört ett flyttlass till Jönköping tillsammans med pappa och Evelina. Det blev många tunga lyft och långa sträckor mellan bilen med släpet och lägenheten, men till slut var allt inne. Om vi blev trötta och slitna? OH JA. Vi hann i alla fall även med att köpa köks- och soffbord på IKEA, njuta av burgare, chilla på hotellet vi bodde på, mockla lite i läggan och äta god hotellfrukost. Resan var otroligt lyckad och jag är SÅ nöjd med mitt kommande boende samt val av studentstad!
 
Resor, event och upplevelser, Vardag | | En kommentar

DE SENASTE DAGARNA

Öva öva öva. På fredagen skulle det sista teoretiska Volvostegsprovet göras, så på torsdagskvällen övade jag för fullt!
 
Magnetröntgen av hjärna. Eftersom jag har problem med hörseln och man inte vet varför, så var jag på röntgen på fredag morgon. Man vet inte om man får reda på något mer för det, men kanske.
 
Fredag eftermiddag och jag fick ett godkänt resultat på provet. Gött!
 
Från fredag klockan 16:00 till idag, lördag, klockan 21:00 var det fullt upp med att packa ned lägenheten i flyttlådor samt städa den. Pust! Hela kroppen är som mör spaghetti för tillfället. 
 
För några veckor sedan anmälde jag mig till Arvika Stadslopp genom Volvo, och såklart ägde detta lopp rum idag när flyttkaoset var som störst. Jag kände ändå att jag behövde en paus från all plockning och städning, så jag deltog minsann! Loppet var på 6 km och då det var flera månader sedan som jag sprang, var jag väldigt nöjd att jag tog mig igenom det. När jag kom i mål fick jag Celsius, vatten, banan och kexchoklad, och när jag kom hem blev det en snabb dusch följt av mammas skruvmakaroner och köttfärssås. Sedan väntade mer städning.
 
Imorgon bitti fortsätter jag med utflyttningen och kör flyttlasset till Jönköping. Då ska jag få se min kommande lägenhet för första gången!
 
Vardag | | Kommentera

NYA SMEKNAMN

Ena dagen blir jag kallad MISTER Turnquist med 'u' och den andra är jag en solig Kalimera. Vad ska jag förvänta mig när jag kommer till de grekiska öarna, egentligen?
 
 
Vardag | | Kommentera
Upp