JANUARI, FEBRUARI, MARS, APRIL...

Ett år har snart gått. (Jo, det är sant!) För mig har det inte hänt särskilt mycket, även om det såklart händer en massa saker varje år. Men jag har inte flyttat någonstans, varit på någon speciell utlandsresa, tagit examen eller vunnit på lotto. Jag har varit här i Jönköping, pluggat och jobbat på Ica. Det största som har hänt är kanske att jag har ändrat min frisyr helt och hållet, från långt till axelkort. Hur som, här kommer en hoper bilder från 2016!
 
Kaffefika i Haga, Göteborg, med Frida. / Radioinspelning med Charlotta. / Robin och mamma på besök på Alla hjärtans dag-helgen. / Tentaplugg.
 
 
Vår på ingång! / Tjejmiddag och mys hos Eleonor. / Modeshowen Spring Inspiration på Kulturhuset Spira med fina vänner. / B-uppsatsskrivande flera veckor i rad med Mirjam.
 
 
Studentsittning med temat tivoli. / Champagnefrukost hos Frida i Götet. / Och Frida på besök i Jönköping samt firande av hamburgarens dag.
 
 
Sommar! Och en massa familjebesök. Först ut var syster Amanda. / Sedan pappa. / Sedan syster Evelina och mamma.
 
 
En sommarvecka hemma i Arvika. Sol och bad på Körselviken med Evelina. / Gammelvala med hela syskonskaran och mamma. / Mys på Elins balkong med fina vänner innan en kväll på Bryggan. / På Bryggan senare den kvällen. / Släktträff i Tenhöjda. Ingen visste om att alla andra också skulle välja randigt - eller?
 
 
Fler sommarbilder! Mormor och Evelina hemma i Värmland. / Rosétisdag med Amanda när hon besökte mig i Jönköping. / Jag ville behålla Evelina när besökte mig i Jönköping. / Vovven Pölsa i Värmland.
 
 
I augusti drog jag till Orust för att hälsa på mina engelska vänner Richard och Yvonne. / Somrig promenad längs Vättern. / Jag och Jenna kirrade kräftis!
 
 
Sommarmat. Kräftskiva på Jennas innergård. / Räkmacka från mitt Ica. Jag hade till och med gjort den själv. Hela sommaren jobbade jag på Ica och var brödansvarig i veckorna fyra, men jag fick också lära mig en hel del i köket, däribland hur man gör räkmackor à Ica. / Nävgröt och fläsk med lingonsylt hemma hos mormor. Värmlands nationalrätt! / Jordgubbar i mängder, här serverade i en skål som jag fick från mormor.
 
 
Sista veckan innan skolan drog igång igen. Jag och Eleonor tog bussen till Stockholm för att se Veronica Maggio på stadion. Magiskt!
 
 
Skolstart och med den inspark. Jag var fadder i Rugbyspelarna och vi dansade, sjöng och hade det riktigt kul. Jag fick dessutom uppleva och vara med i ett första pridetåg som fick hela Munksjöbron att skaka!
 
 
Höst! Jag besökte bror i Göteborg och vi fick komiskt nog kärleksnästet på Moon Thai. / Lasse och mamma besökte mig i Jönköping och vi käkade libanesiskt. / Klänning och bara ben långt in på hösten. / Jag hälsade på Frida i Göteborg - alltid lika kul!
 
 
Världens bästa Håkan lanserade ett nytt album. / Jag fick se finfina Mirjam gifta sig i september. Hon var (och är) SÅ vacker!
 
 
Vid sidan av studier är och var jag delaktig i JU Solar Team. / Vi - jag och Ica-kollegorna Milia, Ida och Jenna - hade en bubbelkväll hemma hos mig. Mys! / Jag blev medlem på Fitness & Friends och kör numera två-tre pass i veckan. Skönt!
 
 
Håkan Hellström i Göteborg i november och jag fick samtidigt träffa Elin, Robin och Evelina. SÅ bra spelning! / Julfest med Ica-gänget. / Jag och Charlotta unnade oss en spahelg på Hooks Herrgård. 
 
 
Jul, jul, jul! En burk tomteskum. / Lussekatter bakomgång nr 2. / Överraskningsfest för Charlotta. Omkring 20 pers var vi som samlades från Sveriges olika håll och kanter! / Jag köpte mig en julgran.
 
 
Och som sagt den största förändringen 2016: frisyren.
 
 
2016 har varit ett okej år med kul stunder men det har inte varit mitt toppår. Därför hoppas jag nu på att 2017 blir MITT år. LET'S KICK ASS!
 
Vardag | | Kommentera

FJÄRDE ADVENT

Men alltså, jag förstår inte hur tiden kan gå så fort! Det var ju terminsstart, inspark, Veronica Maggio i Huskvarna, tevetisdagar med de bästa programmen (som nu är över), spaövernattning på Hooks Herrgård, Håkan Hellström i Göteborg och första advent typ... igår? Jeg forstår ikke. Redan fjärde advent, alltså, och det är julafton om mindre än en vecka.
 
Det här halvåret - med Strategisk kommunikation som inriktning, med JU Solar Team som 15 hp extra, som kursutvecklare och som då-och-då-extrajobbare på Ica - har gått läskigt fort. Helt otroligt.
 
Helgen då? I fredags gick jag en långpromenad runt Munken plus en bit längs Vättern och käkade på Freddies med Charlotta. Igår jobbade jag i delin och kassan mellan 10 och 19. I dag skötte jag bake-off, grill och salladsbar från 06:30 till 15:30 och tände det fjärde ljuset på kvällen. 
 
Vardag | | Kommentera

ETT SKEPP KOMMER LASTAT MED

...fler lussekatter!
 
Mat och recept | | Kommentera
Upp