Miss her already

Efter ett JU Solar Team-möte med ett spännande företag, vankades det lunch med den fantastiska tjejen Charlotta på Hälsokällan. Vi beställde in ett stycke smarrig laxsallad med soltorkad-tomat-dressing plus fröbröd vardera, drack kaffe och pratade på i timmarna två och en halv. Charlotta är den person som jag har kommit närmast här i Jönköping men snart drar hon iväg till Österrike för ett halvårs studier där. Sorgligt. Men vi ses snart igen - ett halvår går fort! Strax väntar en kvällsföreläsning i Marknads- och Kommunikationsrätt.
 
Mat och recept, Nära och kära | | Kommentera

JU Solar Team

Bjuder på en bild från fredagen då hela JU Solar Team besökte NEVS i Trollhättan. Ett gött gäng! Genom att vara en del av projektet fylls - tack och lov! - kalendern med fler möten och uppgifter än om jag "bara" hade studerat. Jag gillar att vara engagerad i något mer! 
 
Nära och kära | | Kommentera

Göteborg fredag till söndag

Jag tog inte så många bilder i helgen, men mellan fredag och söndag hälsade jag på Frida i Göteborg. Det blev en helg med flera korv med bröd, sällskapsspel, shopping och god mat på stan, bion La La Land (se den!), häng med ett gött gäng och annat smått och gott. Nu sitter jag på bussen hem igen. Tack för den här gången, Götet!
 
Upp